“Creativity takes courage”
(Henry Matisse)

Ja, creatief zijn vergt moed! Moed om aan iets te beginnen, opdrachten en oplossingen in vraag te stellen en anders te doen dan de rest. Om te experimenteren, om te falen en door te zetten. Om niet op te geven.

In onze ateliers, workshops en lessen maken wij kinderen en volwassenen moedig. We steunen ze als het even niet lukt, moedigen aan als doorzetten moeilijk is en we juichen mee als ze in hun opzet slagen.

Na zes jaar werken zien we elk atelier als een mogelijk laboratorium waar de deelnemers de onderzoekers zijn. Zij proberen uit, leren van elkaar, stellen dingen in vraag, vinden nieuwe oplossing, en hebben vooral veel plezier bij het ontdekken van hun talenten.

Wilde Raven werd opgericht met het doel om kunsteducatieve projecten op te zetten en te verspreiden.

Veel plezier op onze website!


  Boefjes in de bib!

Boefjes in de bib!

De Zomerbib van Comp. Marius

De zomer komt er aan en met de zomer zal er ook weer de Zomer Van Antwerpen  plaatsvinden. Vanaf   30.6.2018 zullen wij weer elke woensdag, zaterdag en zondag op onze tweed thuis aan de Sloepenweg te vinden zijn. Kom zeker eens langs voor een leuke workshop voor de kids. Dit jaar op ons programma: Een grote verzamelkast waar de mooiste, knapste, grappigste werkjes worden tentoon gesteld, gelliplate prints met planten, blauwdruk, schilderen als Joan Miro, sculpturen van karton, kleine sculpturen van afval,... PLEZIER VERZEKERD!  

PS: Trek niet je mooiste kleren aan :-)