Back to All Events

Vorming Boekenboefjes

  • Documentatiecentrum Atlas Grote Markt 44 2300 Turnhout Belgium (map)


Met het materiaal van de boekenboefjeskoffer van vzw Wilde Raven kunnen kinderen zelf een écht boek maken. In de koffer vind je al het materiaal en de uitleg om verhalen te maken en met een eenvoudige druktechniek aan de slag te gaan. Tijdens de workshop krijg je uitleg en praktische oefeningen om met de koffer aan de slag te gaan. Je leert eenvoudige druktechnieken aan en probeert zelf verhalen en/of hoofdpersonages te bedenken. Je stelt je in de plaats van de kinderen en zal ondervinden dat verhalen maken niet altijd, en niet voor iedereen, eenvoudig is.

Inschrijven kan via DocAtlas, uiterste inschrijvingsdatum is 8.2.2016
 

Earlier Event: February 10
Workshop Helden en Boeven
Later Event: February 27
Workshop boekbinden: Japanse Binding